.

Kun de bedste råvarer bliver udvalgt !

Forretter

1. Hjemmelavede forårsruller 5 stk.
Med sur/sød sovs.
Homemade spring rools with sweet suer sauce.
1 stk. 8 kr. mindst 5 stk. per bestilling

2. Indbagte kæmperejer 3 stk.
Med sur/sød sovs.
Baked giant prawns with sweet suer sauce.
1 stk. 15 kr. mindst 3 stk. per bestilling

3. Kylling satay på spyd 3 stk.
Med jordnød sovs eller sur/sød sovs.
Chicken satay on spears with peaunut sauce or sweet sour sauce.
1 stk. 15 kr. mindst 3 stk. per bestilling

A la carte MENU (bestilles 1 time i forvejen – ring venligst)

1. Phat thai med kylling

Med nudler.
Phat thai with chicken and noodles.
Kr. 110

2. Stærk Tom yom med rejer

Med ris.
Strong Tom yom with prawns, and rice.
Kr. 110

Take Away

Lille boks (en hovedret) Kr 65.00 – Medium boks (en hovedret) Kr 85.00 – Stor boks (to hovedretter) Kr 95.00
Vælg mellem ris eller nudler

1. Stegt kylling med cashewnødder

Tynde skiver kyllingefilet, sauteret med sød ananas, løg, peberfrugt, forårsløg og stegte cashewnødder.
Sliced chicken meat stir-fried with sweet pineapple, onion, pepper, spring onion and crispy cashew nuts.

2. Kylling I sur sød sauce

Tynde skiver kyllingefilet, sauteret med friske grøntsager, sød ananas, agurk og sur sød sauce.
Sliced chicken stir-fried with fresh vegetables, sweet pineapple, cucumber and sweet sour sauce.

3. Oksekød I østerssauce

En lækker ret med tynde skiver okseinderlår, sauteret med peberfrugt, selleri, forårsløg og østerssauce.
Delicious dish with thin sliced beef fillet, sautéed with bell peppers, celery, spring onions and oyster sauce.

4. Panang karry med kylling eller oksekød, svinekød

Lækker panang karry med skiver af oksekød, kyllingefilet eller svinekød, kokosmælk, peberfrugt og limeblade.
Delicious panang curry with slices of beef, chicken fillet or pork, coconut milk, pepper and lime leaves.

5. Rød karry med bambus og kylling

En medium stærk rød karry med tynde skiver kyllingefilet, kokosmælk, peberfrugt og lime blade.
A medium spicy dish with pieces of chicken, red curry paste, coconut milk, pepper and lime leaves.

6. Grøn karry med bambus og kylling

Et kraftigt krydderi fra Nordthailand med tynde skiver kyllingefilet, bambus i skiver, peberfrugt, sød thai basilikum og kokosmælk.
A strong spice from Northern Thailand with thin sliced chicken fillet, bamboo slices, peppers, sweet thai basil and coconut milk.

7. Mas man kylling

En lækker ret i Sydthailandsk stil med kyllingefilet, kokosmælk, små kartofler, sød ananas, løg og sprøde cashewnødder.
A delicious Southern Thai style with chicken, small potatoes, sweet pineapple, onion and crisp cashew nuts.

8. Gul karry med kylling og ananas

En rund karry med kylling, sød ananas, jordnødde sauce og sød basilikum.
A classic curry with chicken, pineapple, peanuts sauce and sweet basil.

9. Stegte tofu med blandede grøntsager (Uden hvidløg, koriander og løg)

Sojabønne tofu, gulerod, tørre shiitake svampe, baby majs, blomkål og mushroom  sauce.
Stir-fried tofu with mixed vegetables : soybean tofu, carrot, dried shiitake mushrooms, babycorn, cauliflower and mushroom sauce. (Without garlic, coriander and onion)

10. Stegte tofu i stærk rød karry med bambus ( Ring i forvejen )

Tofu, bambus, peberfrugt, sød basilikum, kaffir lime blade og kokosmælk.
Hot and spicy red curry with stir-fried tofu, bamboo, bell pepper, sweet basil, kaffir lime leaves & coconut milk